Monday, May 11, 2009

BILA KEHINAAN MENIMPA MEREKA YANG INGKAR


12 Mei 2009- Lihat sahaja bukti kekuasaan Allah yang bisa menimpakan kehinaan di tunjukkan di depan mata rakyat mahupun media yang selama ini pandai bermain di sebalik tabir jawatan dan pangkat yang menjadikan mereka buta untuk melihat kebenaran yang terang lagi bersuluh. Maka nikmat Allah yang manakah yang dapat mereka dustakan. dan begitu juga siksa dan balasan buruk atas golongan yang berbuat ingkar.


Kes ragut yang menggemparkan seluruh rakyat, ragut beg tangan wanita hamil sehiingga menyebabkan mangsa meninggal dunia, bahkan lagi teruk ialah ragut kerusi yang berlaku hampir sebulan yang lalu. Mengapa mereka begitu rakus mengejar hak yang bukan milik mereka sendiri.


Perak - Masih kedengaran lagi isu pembubaran DUN walaupun apa yang terjadi di Perak adalah perkenan Kebawahduli Yang Maha Mulia Sultan Azlan Shah.Bila sesuatu yang terjadi tidak menyebelahi mereka,kredibeliti sultan juga mampu dipertikaikan,hanya kerana kuasa.Saya melihat perkara ini harus dihisab dari diri sendiri oleh setiap pemimpin mahupun ahli pembangkang.
HAK PASTI TERTEGAK..MUSNAHLAH YANG BATIL..